Healthy Living on Heels
Eat & Greet
Donderdag 6 november hebben we samen met Debbie van Healthy Living in Heels een heerlijk 3-gangenmenu verzorgd.
Vooraf konden mensen proeven van onze quiches, we hadden drie soorten en iedereen kon van alles wat eten. Daarna aten we een risotto naar een recept van Debbie, met lekker veel aubergine en champignons met daarbij een frisse groene salade met ovengedroogde cherrytomaatjes.
Het toetje was heel bijzonder en gezond: een klein proeverijtje met een chocolademousse van avocado en banaan, een brownie van zoete aardappel en een klein bolletje biologisch vanille-ijs.
In totaal waren er 20 mensen, van wie een aantal via Deli-caat kwamen en een aantal via de social media.
Samen met Debbie, Laura (een gezamenlijke vriendin) en Charlotte (Charlie’s Kitchen) hebben we gezorgd dat iedereen lekker kon zitten en genieten.
Nog veel dank dames voor jullie hulp! Het was een succesvolle avond 🙂